Effectieve Behandeling

Sports               Nicolette
Jazmine won the European championship thanks to Dr. Kumar’s advice and therapy!

Beste lezers,
Gezond eten en een sterk spijsverteringssysteem is heel belangrijk als je (top)sport beoefent. Dit om de levenskracht (vital power) te handhaven tijdens het actieve, sportieve leven. Na mijn ervaring met dr. Kumar’s therapie ben ik ervan overtuigd dat zijn behandelingsmethode en kennis erg belangrijk is voor de sportwereld om sterk en gezond te blijven tijdens de zware trainingen voorafgaand aan (top)wedstrijden. Veel sporters hebben al geprofiteerd van zijn therapie.

Wanneer atleten met een slecht, zwak of inflammatoir spijsverteringsstelsel trainen, is het des te moeilijker om hun doel te bereiken. ‘Gezondheid is je grootste rijkdom’ geldt ook voor atleten en hierbij zijn positieve voeding en natuurlijke remedies uiterst belangrijk.
Dr. R. Suresh Kumar, te Castricum, zijn Paramedische Geneeskunst Natuurlijke Geneeswijze, PGNG, is de enige deskundige in Nederland die de juiste kennis en kunde bezit op het gebied van "laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”.

Vooral als reguliere medicijnen niet meer effectief zijn in het spijsverteringsstelsel dan is de natuurlijke geneeskunde de ultieme oplossing. Ik heb dit ontdekt in 2006 en met trots heb ik deze behandeling bij veel sportcentra geïntroduceerd, onder andere bij

Een gezond en sportief leven!


                   Rick

Ik spreek uit ervaring doordat ik dr. Kumar jarenlang van dichtbij heb meegemaakt. Hij heeft niet alleen mijzelf, maar ook door mij doorverwezen zieke atleten en trainers in korte tijd begeleid naar een gezond sportleven, waarvan één zelfs Europees Kampioen is geworden!