Effectieve Behandeling

Filantropie

BELANGRIJKE INFORMATIE

Sinds 25 jaar besteedt Kumar 65% van zijn werktijd aan vrijwilligerswerk om chronisch zieke patiënten die in de bijstand zitten naar een gezond leven te leiden. Wat dit betreft heeft Kumar zijn doel voor 100% bereikt. Dit is één van de hoogste filantropische diensten in de gezondheidszorg voor de Nederlandse samenleving; om ze gezond en gelukkig te maken.

Kumar hielp N…., een patiënt in een zeer kritieke situatie. Volgens het ziekenhuis moest N…. gedurende vier jaar een behandeling met Remsima (toegediend via een infuus) ondergaan. Wel vermeldde het ziekenhuis erbij dat ze nu nog niet weten wat het resultaat van deze behandeling zal zijn na vier jaar. Nadat Kumar N…. gedurende drie maanden behandeld heeft, is de situatie helemaal onder controle en kan N…. haar studie normaal vervolgen. Zij is weer gezond en druk bezig om haar toekomstdromen te verwezenlijken.

Tijdens de therapie van dr. Kumar genieten mij kleinkinderen ook van de gezonde voeding. Zie onderstaande foto waarop ze Kumar’s gezonde brood eten met een vers glaasje sap.
Sinds jaren had ik last van de ziekte van Crohn. Al die jaren heb ik van alles geprobeerd en ontelbare diëten gevolgd; niets hielp, de frustraties stapelden zich op. Dankzij dr. Kumar’s therapie werd ik gezond. Ik wil niet dat een dergelijke ziekte weer in mijn familie voorkomt. Dat is de reden waarom ik mijn familie naar een gezond leven wil leiden.
Graag wil ik iedereen met deze ziekte adviseren om dr. Kumar’s therapie te volgen.
Alice

Mijn gezondheid geschiedenis.

6 jaar geleden heb ik een fiets ongeluk gehad. Ik ben hierbij 3 kwartier buiten westen geweest. Waarbij ik een hersenletsel heb opgelopen. Na die tijd ben ik erg overprikkeld. Kan ik geluiden, bewegingen, drukte, licht, eten, geuren veel slechter aan. Bij het minste geluid word ik kriebelig en word ik er moe van. Zelfde bij drukte, zicht, beweging.

Ik word misselijk en overprikkeld. Ik kan slecht beslissingen nemen en kan niet onder druk functioneren.

De afgelopen jaren heb ik naast een anderhalf jaar revalidatiebcentrum verschillende alternatieve therapieën gevolgd. Accupuntuur, met Chinese kruiden, cranio sacraal, sensomotorische intergratie therapie, orthomoleculaire therapie, manuele therapie, bioresonantie.

Ik heb hier veel aan gehad. Maar val steeds weer terug. Maar niks helpt me zo dat ik in balans blijf.

Ondanks dat mijn prikkel verwerking steeds iets beter gaat.

Waar heb ik nu last van:
Slecht slapen. Wakker om 2 uur tot 5.
Inslapen gaat goed.
Moeizame stoelgang.
Stinkende urine
Stinkend zweet
Overprikkeld door geluiden, beweging, drukte
Overgevoelig voor geuren
Dikke keel
Wazig afwezig gevoel
Niet kunnen concentreren. Snel afgeleid.

Vroeger heb ik ongeveer 2 jaar heel erg last van mijn darmen gehad. Toen kwam er uit dat ik een schimmel infectie had. Hierdoor ben ik veel afgevallen destijds. (30 kilo) toen was ik 17.

We eten bijna compleet biologisch.
Ik eet weinig vlees en veel groente en fruit.
Drink veel water en geen koffie, zwarte thee, sappen of alcohol. Suiker neem ik sporadisch.
Ontbijten doe ik bijna altijd met uitsluitend fruit.

Tot zover.

Tot morgen, fijne avond.
Warme groet,

W. D.

Hieronder kun je de geweldige resultaten van dr. Kumar 's therapie lezen. De therapie en advies heeft hij op vrijwillige basis gegeven en alle gezonde voedingsproducten tegen kostprijs. Ik ben dr. Kumar zeer dankbaar dat hij mij tijdens de financieel moeilijke tijden gesteund heeft om mijn gezondheid te verbeteren. Zijn adviezen breng ik nu over naar mijn familie zodat we allemaal een gezond leven kunnen leiden. Deze vorm van vrijwilligershulp is uniek in ons land. Bedankt dr. Kumar

Beste dokter R.S. Kumar,
Sinds begin oktober 2015 ben ik nu bezig met uw therapie en sinds die tijd is er veel gebeurd.

Ik was me er eigenlijk niet zo van bewust dat mijn darmprobleem zo heftig was en dat het zo’n rem op mijn leven heeft gehouden.

Vanaf mijn geboorte heb ik al last van mijn darmen.

Op mijn 17de ging het mis. Hierdoor heb ik vele onderzoeken gehad en vele maanden in het ziekenhuis gelegen aan de sonden astronauten voeding. Dit om mijn gewicht van 40 kilo weer wat te vermeerderen.
Ik kon niets meer eten. Kon niets binnen houden. Ik kronkelde van de pijn in mijn darmen over de grond. Lag constant in mijn bed. Kon niets anders dan staren. Lezen kostte me al te veel energie, zitten en lopen was bijna niet te doen.
Jaren heeft het geduurd voor ik weer een normaal leven opgebouwd had.
101 diëten en prednison kuren verder had ik mijn darmleven de laatste jaren op de rit, dacht ik. Maar nu ik de kennis vergaard heb bij mijn ouders over hoe het was, lijkt het wel erg op de klachten die ik na het ongeluk 6 jaar geleden over hield.
Voor het ongeluk liep ik weer bij een internist. Die het ook niet wist. Verder dan Prednison en het sc dieet kwam hij niet.
Doordat ik al met fit for life bezig was, voelde ik me bij veel groente en fruit het beste. En geen combinaties maken van eten. Er was enig resultaat, maar het stelde me echter niet tevreden. Mijn spijsvertering verbeterde njet en er leek geen oplossing voor mijn gezondheidsproblemen.

Na een ongeluk kon ik helemaal niks meer en ik heb jaren comateus rondgelopen door hersenletsel. Ik ben erg gelukkig dat ik de mogelijkheid heb uw therapie te volgen.

Eindelijk is nu die mist verdwenen en is het me duidelijk geworden dat de darmklachten voor de onbalans in mijn lijf zorgde en er voor zorgde dat ik me zo wazig voelde.

Door uw therapie te volgen, voel ik me goed. Hieronder een opsomming van de verbeteringen:
- voel me rustiger,
- ben minder prikkelbaar,
- ben minder overprikkeld,
- heb meer energie,
- ben meer in balans,
- voel me fitter,
- kan weer meer prikkels aan,
- spreek weer soms af met vrienden,
- kan weer spelen met ons zoontje,
- kan weer een verhaal voorlezen,
- ben veel sneller hersteld van een drukkere bezigheid,
- mijn huid ziet er beter uit,
- mijn haar glanst weer vet,
- ik kan alles eten wat in uw leefwijze aangegeven wordt.
- mijn menstruatie komt weer geregeld,
- we gaan weer op wintersport,
- ik heb weer energie om te sporten,
- heb veel minder slijm in mijn keel,
- ik kan weer achter mijn naaimachine kruipen om iets te maken,
- ik luister af en toe weer een beetje muziek,
- we kijken samen weer een programma op tv of een film,
- ik ben blijer, gelukkiger, vrolijker, aardiger en liever,
- ik word steeds echter en blijer.

En het belangrijkste:

IK HEB GEEN PIJN MEER.

Ik wist niet dat ik zoveel buikpijn had totdat het uit mijn leven verdween.

Kortom 41 jaar worstelen met een klacht die niet op te lossen was, is binnen 4 maanden verdwenen. Dankzij uw behandeling en wijsheid.
Ik voel aan mijn lijf dat ik nog wat tijd nodig heb om te herstellen. Maar ik neem de tijd er wel voor.

Met vriendelijke groeten,
W.D.