Effectieve Behandeling

Journaal

Subject: Input voor journalist ZIN

Ik, M.H (45 jaar), ben een zeer drukke, hardwerkende vrouw. Gedurende bijna 25 jaar heb ik met veel succes een mooie carrière in het bankwezen opgebouwd. In 2006 kreeg ik problemen met mijn gezondheid; hypoglykemie, moeheid en weinig energie. Vaak ging ik dan ’s avonds rond 8 uur naar bed en ’s morgens kon ik mijn bed bijna niet uitkomen. Dit was niet bevorderlijk voor mijn privé- en werkzame leven. Gedurende een aantal maanden zat ik in de ziektewet. Op advies van de huisarts en diëtist moest ik meerdere kleine maaltijden verspreid over de hele dag eten. Dit was niet eenvoudig en zeer ongemakkelijk. De huisarts vertelde mij dat er een grote kans is dat ik diabetes krijg vanwege de hypoglykemie. Ook ben ik bij diverse andere therapeuten geweest, maar zijn konden mij niet helpen; de situatie veranderde niet en mijn energielevel was en bleef laag.

Eind 2006 vernam ik via een collega over dr. Kumar. Ik heb zijn website uitvoerig gelezen en vond het erg interessant. Met de steun van mijn (ex)vriend ben ik aan dr. Kumar’s behandeling begonnen bestaande uit positieve voeding en verse kruidentonic. Ongelofelijk maar na een paar weken waren de resultaten voelbaar. Mijn hypoglykemie stabiliseerde en ik kon weer normaal 3 maaaltijden per dag eten. Met deze 3 maaltijden voel ik mij zeer comfortabel. Na 2-3 maanden kreeg ik weer meer energie en gedurende de laatste 7 maanden voel ik mij energiek en fit en heb ik het gevoel dat ik de hele wereld aan kan. Ik werk weer volledig en ’s avonds heb ik voldoende energie over voor andere dingen. Zelfs als ik af en toe laat naar bed ga, geeft dit geen problemen; mijn leven heeft haar normale routine hervat.

G.B

Mijn (ex)vriend, G.B. (53 jaar), had vanaf zijn 4e jaar t/m zijn 52e jaar last van zijn darmen. Daarnaast kampte hij ook met diverse andere gezondheidsproblemen. Vanwege zijn ziekte kon hij al jaren niet meer werken. In 2006 heeft hij met groot succes 3 maanden de behandeling van dr. Kumar gevolgd. De problemen met zijn darmen verdwenen en zijn gezondheid ging met sprongen vooruit. Nu, na ruim een jaar, heeft hij nog steeds geen last van zijn darmen, ondanks het feit dat hij alles weer eet. De getuigenis van mijn ex-vriend voeg ik onderaan toe.

A.H

Ook mijn moeder, A.H (72 jaar), is geweldig vooruit gegaan door de behandeling van dr. Kumar. Zij leed aan een neurologische ziekte gedurende 6 jaar. Haar gezondheid ging met sprongen achteruit en wij maakten ons steeds meer zorgen. Dag en nacht leefden we in spanning, bang wat haar nu weer zou overkomen. Ze was/is onder behandeling van een team bestaande uit een professor van de VU, een specialist en de huisarts. De laatste jaren slikte zij behoorlijk veel medicijnen om de problemen te onderdrukken.

Ik besloot om met mijn ouders over de behandeling van dr. Kumar te praten. Mijn vader was een schooldirecteur en ook mijn moeder zat in het onderwijs. Zij zijn vrij strikt en het was moeilijk om mijn ouders te overtuigen om op een nieuw soort behandeling over te stappen omdat ze volledig achter de allopatische behandeling stonden. Daarbij kwam dat het medische team mijn ouders overtuigd had dat er verder niets meer voor mijn moeder gedaan kon worden. Vooral mijn vader was moeilijk te overtuigen omdat hij niet (makkelijk) gelooft in dergelijk soort behandelingen. Ik maakte mij grote zorgen over mijn moeder en wilde graag dat het met haar gezondheid weer wat beter ging. Ik hoopte dat ze nog heel lang zou blijven leven, zodat ze nog lang van haar kinderen en vooral van haar kleinkinderen zou kunnen genieten omdat ze een geweldige (groot)moeder is voor ons en ons nog veel liefde kan geven. Na ongeveer 3 maanden op ze ingepraat te hebben, stemden ze uiteindelijk toe dat ik een afspraak met dr. Kumar zou arrangeren.

Na een lang gesprek met dr. Kumar vertelde hij dat de hersenbeschadiging al plaatsgevonden had en dat er weinig hoop was dat dat nog kon herstellen. Wel kon hij proberen ervoor te zorgen dat de kritische situatie waarin mijn moeder zich bevond af zou nemen en dat de algemene gezondheid vooruit zou gaan, zodat ze langer kon leven. Rekening houdende met de kritische situatie waarin mijn moeder zich bevond, was er weinig hoop. Echter, gezien de goede resultaten van mijzelf, mijn (ex)vriend en andere patiënten was het verstandig om naturopathie een kans te geven.

Daarna duurde het nog 2 weken voordat mijn moeder uiteindelijk met de behandeling begon. Gedurende die twee weken ging mijn moeders gezondheid steeds verder achteruit, ondanks alle medicijnen die zij slikte, en de spanning in de familie werd steeds groter. Er waren dagen dat ze 6-7 keer per dag flauw viel waardoor zenuwaanvallen zich ontwikkelden. De huisarts en weekenddokters moesten geregeld een bezoek afleggen. Vooral voor mijn vader viel dit niet mee omdat hij dagelijks geconfronteerd werd met het lijden van mijn moeder aan deze zware ziekte. Vanwege de hersenbeschadiging werd het lopen en praten steeds moeizamer.

Uiteindelijk besloten ze om dr. Kumar’s therapie een kans te geven. Mijn moeders problemen waren: meerdere keren per dag flauwvallen, lage bloeddruk, duizelig, hoog cholesterolgehalte, constipatie, geheugenverlies, schudden bij het staan en voortbewegen, moeilijk om dingen vast te houden, haar hoofd hing regelmatig naar beneden (ze dachten erover na om een kraag te gaan gebruiken) et cetera.

Dr. Kumar adviseerde mijn ouders om de professor, de specialist en de huisarts te informeren dat mijn moeder zijn behandeling ging volgen. Nadat deze artsen dr. Kumar’s ervaring en kennis bestudeerd hadden, vertelden zij dat zij hier niet op tegen waren en dat zij graag hun medewerking verleenden aan dr. Kumar’s therapie. Dit was een grote geruststelling voor mijn ouders.

In maart 2007 begon mijn moeder met de behandeling. De eerste 2 weken viel het niet mee omdat een heleboel dingen nieuw voor haar waren, maar de resultaten waren verbluffend. Na 2 weken viel ze niet meer flauw, haar bloeddruk en cholesterolgehalte waren normaal, ze was niet meer duizelig en ze begon zich al beter te voelen. Na 3 weken slikte mijn moeder helemaal geen allopatische medicijnen meer en namen haar klachten steeds meer af. Na 3 maanden de behandeling gevolgd te hebben, is de spanning die er eerder heerste met 80% afgenomen. Na 10 maanden heeft de arts een uitgebreid bloedonderzoek laten doen; alle resultaten waren binnen de normale waarden. De uitslag van dit bloedonderzoek bewijst wetenschappelijk dat de naturopathiebehandeling vele voordelen biedt voor chronische ziekten. Haar fysieke gezondheid is in balans en stukken beter geworden en zij heeft een gezonde eetlust. Het verlangen van mijn moeder om langer te mogen blijven leven, ontwikkelt zich steeds verder en zo voelen wij dit ook.

Wij zijn allemaal enorm blij met de naturopathiebehandeling van dr. Kumar en zijn goede verzorging. Zijn therapie heeft haar voordelen wel degelijk bewezen in onze familie. Ook de professor, de specialist en de huisarts zijn onder de indruk van de vooruitgang van de gezondheid van mijn moeder. Onze grote dank gaat uit naar dr. Kumar voor zijn geweldige kennis en inzet waardoor mijn moeder langer van het leven kan genieten zonder al te veel problemen. Tevens danken wij de professor, de specialist en de huisarts voor de samenwerking en steun.

Wij hopen dat “Paramedische Geneeskunst Naturopathie” van dr. Kumar nog heel veel chronisch zieke mensen beter kan maken.Van: G.B.

Onderwerp: Bedankbrief therapie

Beste dokter Kumar,

Graag wil ik U bedanken en op de hoogte houden van de voortgang van mijn situatie na de therapie die ik bij U heb mogen ondergaan. Ik ben bij U gekomen met de nodige klachten en zal ze nog een keer opnoemen en vertellen wat erna is gebeurd.

Hoofdklacht is geweest vanaf mijn 4e jaar buikklachten tot mijn 52e jaar ofwel IBS, een dagelijks gevoel van messteken in de dikke darm en enorme soms een uit het niets ontstaan van veel gas in de buik. Ik ben hiervoor menigmaal naar mijn huisarts geweest, die niet wist wat hij eraan moest doen. Resultaat van Uw therapie: de pijnklachten waren na 3 dagen zo goed als weg en het gas in mijn buik ook!!!!

Daarnaast had ik ook nog last van enorme transpiratie, stijfheid van spieren en skelet en slechte beweeglijkheid van o.a. halswervels, heupen en polsen mede door een valpartij jaren geleden, en rugklachten. Al deze klachten zijn aanzienlijk verbeterd.

En dat allemaal dank zij U! Ik ben nog iedere dag verbaasd over de eenvoud van uw therapie, en dat uw therapie mijn hele lichaam en geest weer zo op nieuw op zijn pootjes weet te zetten. Mijn welgemeende complimenten daarvoor. Ik weet ook dat de eenvoud van uw therapie gefundeerd is op jarenlange studie, kennis en ervaring. Het is gewoon fantastisch.

Het is haast niet tegeloven dat ik een aantal weken geleden nog met die landmijn onder mijn trui liep, tot 3 keer per dag droge kleren aan moest trekken vanwege transpiratie, mijn schoenen na een uur of twee uit moesten vanwege gloeiend hete voeten, mijn schoenveters nauwelijks kon vastmaken, en ook zelfs mijn kleding niet kon verdragen wegens huid irritatie. Nu zitten mijn schoenen weer lekker ruim en kan ik ze zonder problemen de hele dag weer aanhouden en irriteert ook mijn kleding niet meer.

Dr. Kumar, ik ben eindelijk diegene die ik mijn hele leven al had moeten zijn… Eindelijk ben ik zonder die ellendige pijn. Ik (en ook mijn partner) kan u hiervoor voor mijn gevoel nooit genoeg bedanken.

Mijn partner M.H. (44 jaar) heeft de therapie grotendeels tegelijk met mij gevolgd. Haar hypoglycemieklachten zijn verdwenen. Doordat zij nu niet meer elke 2 uur hoeft te eten zijn ernstige maagklachten en mogelijk diabetes op latere leeftijd voorkomen. Haar energie is enorm toegenomen. Zij is ervan overtuigd dat uw therapie haar ook mentaal sterker heeft gemaakt. Wij zijn beiden ook heel gelukkig met het feit dat we toch lekker eten door uw heerlijke kruiden en kooklessen.

Wij wensen u en uw gezin ook geluk en gezondheid, zodat u nog heel veel mensen gelukkig en gezond kunt maken!

Vriendelijke groet,

G.B.Agressief (baby)eczeem

“Volgens zijn specialist en huisarts is het ernstige eczeem moeilijk te behandelen.”

De heer San (16 jaar) had al sinds zijn babyjaren last van eczeem, het zogenaamde baby-eczeem. Dag in dag uit, 24 uur per dag, had hij last van jeuk over zijn gehele lichaam, zelfs op zijn gezicht. Door het vele jeuken, was de huid open hetgeen slijm en bloed veroorzaakte en een onaangename geur verspreidde.

De afgelopen 14 jaar heeft hij vele soorten medicijnen en alternatieve geneeswijzen geprobeerd, helaas zonder resultaat's Nachts kon San nauwelijks slapen. Hij deed dan het licht aan en kon de hele nacht liggen jeuken. Dit had een enorm verstorend effect en gaf veel problemen voor de hele familie. Overdag, zowel thuis als op school, was het niet veel beter. Mensen die hier de hele dag tegenaan moesten kijken, werden zeer nerveus en gespannen. Zijn studieresultaten leden er enorm onder. Op school en in de omgang met andere kinderen ervoer hij veel problemen omdat zijn huid open lag.

San’s vader zocht al jaren naar een oplossing hoe zijn zoon van dit vreselijke eczeem af kon komen. Zelfs als dit zou betekenen dat hij hiervoor naar de maan moest reizen, zou hij dit doen voor zijn zoon. Uiteindelijk kwam hij via een vriend van de familie in contact met iemand die 18 jaar geleden zeer succesvol was behandeld voor eczeem door dr. Kumar. Volledig gesteund door zijn ouders begon San eind 2006 met de therapie van dr. Kumar.

Na 2 weken de behandeling gevolgd te hebben, had hij ‘s nachts geen last meer van de jeuk en kon hij de hele nacht doorslapen zonder ook maar een keer wakker te worden. Na 6 weken waren alle open plekken opgedroogd en was de huid volledig dicht. Na ongeveer 10 weken stopte het jeukgevoel ook overdag. De uitstraling van zijn gezicht verbeterde enorm en lichamelijk werd hij steeds sterker en gezonder.

Van zijn leraren en klasgenoten kreeg hij complimenten over zijn huidige gezondheidssituatie en de verbetering van zijn huid. Zijn energie is met sprongen vooruitgegaan, hij kan zich goed op zijn studie concentreren en hij heeft zijn levendigheid herkregen. Laatst vertelde hij dr. Kumar: “Eerlijk is eerlijk, als ik deze therapie niet gevolgd had, had ik dit schooljaar zeker over moeten doen. Ik haal nu zeer goede cijfers voor mijn proefwerken en ik ga zeker over dit jaar.” Door zijn ziekte had hij zijn hoop verloren voor de toekomst, maar nu heeft hij weer een nieuw leven voor zich.

San is als hernieuwd en ziet zijn toekomst weer hoopvol tegemoet. Ook zijn ouders zijn heel blij omdat hen de reis naar de maan bespaard is gebleven om de juiste behandeling te vinden voor hun zoon. De beste behandeling vonden ze in Castricum bij dr. Kumar!

Bijlagen: Foto’s voor de behandelingBijlagen: Foto’s drie maanden na aanvang behandeling
Ik ben A.H. 67 jaar oud. Ik gebruik Inegy tabletten voor de cholesterol. Hier komt bij dat ik ook erge eczeem heb. 24 uur per dag heb ik last van jeuk over mijn hele lichaam. Op veel plekken ligt mijn huid open. De medicijnen die ik hiervoor krijg, helpen niets.

Geachte Dr. Kumar, Hieronder treft u foto’s aan van voor en na uw behandeling. Dit is een heel verschil. Ook dankzij uw therapie ben ik zo geworden. Na uw behandeling gevolgd te hebben, neem ik geen enkel medicijn meer. Het gaat geweldig goed met mij, boven verwachting. Ik kom nog geen gram aan en dat wil ik ook niet. Mijn gezondheid en mijn gewicht zijn gestabiliseerd.

Met vriendelijke groet,

A.H.

Eczeem, darmproblemen en hoog cholesterol

J.A. 48 jaar oud

Pijnlijk, gezwollen huid (acute derma)Fases van de behandeling:

  • hevige, pijnlijke zwelling volledig gereduceerd
  • etter, slijm en pus komt naar buiten, het genezingsproces begint
  • binnen 10 dagen heeft genezing plaatsgevonden


Na genezingAbces

Pijnlijk bloedend abces zeer snel genezen door middel van naturopathie. Pijnlijk bloedend abces zeer snel genezen door middel van naturopathie.