Effectieve Behandeling

Effectieve behandeling

Naturopathie behandelingstoepassingen

  • Als een patiënt besluit om een Naturopathie behandeling (natuurlijke genezing) te ondergaan, moet hij of zij er volledig achter staan, er alle tijd, energie en wilskracht in steken en sterk gemotiveerd en gedisciplineerd zijn. Morele steun van de familie is heel belangrijk, indirect leidt dat vaak naar een succesvolle behandeling en soms versnelt het zelfs het genezingsproces.
  • De patiënt moet op tijd gebracht worden voor de behandeling en voldoende tijd gegund worden voor herstel. Als hij of zij niet voldoende tijd kan geven voor de behandeling en het herstel, of niet in staat is de behandeling te voltooien en deze halverwege moet staken, of als zij zich niet gedisciplineerd houden aan de behandelingsmethode, dan zal het herstel niet snel en/of effectief zijn. Er bestaat dan een kans dat de behandeling faalt of geen positief resultaat oplevert.
  • Het selecteren van een goede Naturopath is erg belangrijk. Men dient zeer oplettend te zijn bij het uitkiezen van een echte Naturopath. Velen van hen zijn niet eens afgestudeerd aan een erkend Instituut voor Naturopathie, dus is hun kennis van theorie en praktijk van deze wetenschap en vaardigheid niet volledig.
  • Ik speel al heel lang met het idee om de allopatische wetenschap te combineren met de Naturopathie wetenschap. Let wel, deze twee zijn altijd al beschouwd als elkaars opponenten. Tijdens mijn vele jaren van praktijkervaring kwam ik op een idee: waarom niet het beste van beide nemen om patiënten te behandelen? Na lang wikken en wegen besloot ik om van allopatische faciliteiten gebruik te maken (b.v. bloed/ontlasting/urine-test enz.) om de wetenschappelijke diagnose van patiënten te bespoedigen en ze dan een Naturopathie behandeling te geven. Na een aantal experimenten hiermee en nadat ik dit bij veel gelegenheden in de praktijk had gebracht en met veel huisartsen en medische specialisten had samengewerkt terwijl patiënten een Naturopathie behandeling ondergingen, en ik veel wetenschappelijke experimenten had uitgevoerd naast Naturopathie, blijken de resultaten heel bevredigend, veilig en verbazingwekkend te zijn! Steun van de huisarts en van de allopatisch medisch specialist is net zo belangrijk en zal een grote bijdrage kunnen leveren tijdens de behandeling.
  • Een Naturopath of Natuurdokter is geen huisarts of medisch (allopatisch) specialist. Naturopathie behandeling is gebaseerd op een juiste, gezonde levenswijze, gezonde eetgewoonten en behandeling op natuurlijke basis. Er komt in deze behandeling geen medicijnen of chirurgie voor, alleen natuurlijke middelen. Behandelingen via e-mail of fax zijn ten zeerste af te raden.
  • Gedurende de eerste 4-6 weken moeten de Naturopath en de patiënt regelmatig contact onderhouden en samenwerken wanneer de patiënt met een chronische of acute aandoening met de behandeling begint. Er zijn namelijk giftige stoffen in het lichaam opgeslagen, die zich nog meer ophopen door het innemen van negatieve voeding en medicijnen, een zeer sterk afvalmateriaal wat negatieve energie in het lichaam veroorzaakt. Een ervaren Naturopath weet hoe deze giftige stoffen uit het lichaam verwijderd kunnen worden zonder dat er negatieve reacties optreden.
  • Er is één vraag die veel mensen zorgen baart: Waarom kunnen mensen hun slechte / verkeerde eetgewoonten niet opgeven? Men moet zich realiseren, dat door jaren van verkeerde eetgewoonten iemands darmflora geruïneerd wordt. Wanneer dit eenmaal is verwoest, dan behoeft dit voortdurende bevrediging van het negatieve en ongezonde voedsel waaraan het gewend geraakt is. Vandaar dat de persoon ernaar verlangt om het verkeerde voedsel opnieuw te eten. Maar als de maag en darmflora in orde zijn, als de maag schoon is, ontspannen en hersteld door de behandeling van een Naturopath, dan zal de maag tegenzin hebben om het verkeerde voedsel te nuttigen, omdat het dit verkeerde eten niet meer nodig heeft. Het belangrijkst om te onthouden is dat, onmiddellijk als de maag gezond wordt, de geest en het gedachteproces helder worden en tezamen met de wilskracht de vitaliteit in het lichaam terug brengt. De andere organen volgen weldra en zullen hun taak gemakkelijk vervullen.
  • Een gekwalificeerd Naturopath moet 6 jaar gestudeerd hebben aan een Instituut/college voor Naturopathie en daarna minimaal 2-3 jaar onafhankelijke praktijkervaring hebben gehad. De docenten aan het Instituut moeten minimaal 25 jaar ervaring hebben en een gedegen kennis van de theorie en praktijk van deze wetenschap. Het Instituut waar de Naturopath zijn diploma behaald heeft moet erkend zijn door het Ministerie van Volksgezondheid. De certificaten dienen goedgekeurd te worden door de desbetreffende autoriteiten om de authenticiteit van het Instituut te verifiëren en de graad en licentie om praktijk te houden dient goedgekeurd te zijn door de bevoegde autoriteiten, waar de Naturopath praktiseert.

Paramedische Geneeskunst Natuurlijke Geneeswijze

Link of relatie tot de medische wetenschap; vaardigheid en wetenschap van diagnosis en behandeling van ziekte en behoud van gezondheid; een methode om ziekte te behandelen zonder allopatische medicijnen of chirurgie, maar alleen met positief voedsel, natuurlijke medicijnen (verse kruiden) en natuurlijke hulpmiddelen.